Agenda

Tijdens de onderstaande evenementen zal DeVogelaar aanwezig zijn:

wij verwelkomen je graag

Markt Onder de Linden

Zaterdag en zondag 8-9 juni 2024

Locatie: Voorstraat en omgeving, Noordwijk Binnen
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Toegang: GRATIS

Al meer dan 35 jaar vindt Markt onder de Linden jaarlijks plaats op het lommerrijke Lindenplein en in de stijlvolle Voorstraat in Noordwijk Binnen. De markt is uitgegroeid tot een begrip in de Duin- en Bollenstreek en bij de markt zijn tal van bijzondere activiteiten gekomen.

Kom langs en struin ontspannen langs alle kramen met hun veelsoortige aanbod aan planten en bloemen, tuinornamenten, home en lifestyle producten, brocante en delicatessen. Noordwijkse tuinenbezitters en Landgoed Calorama stellen tijdens de Markt onder de Linden hun mooie, knusse, kleurrijke of speciale tuinen open voor het publiek.

Daarnaast kunt u op diverse locaties op en rond de markt genieten van prachtige kunst. Het geheel wordt omlijst door live muziek, passend bij de ambiance van de altijd elegante ‘Markt onder de Linden’.

wij verwelkomen je graag

Lezing Canon van de Nederlandse Natuur

Zaterdag 28 maart

Locatie: De Oude Redschuur, Rijnmond 200, Katwijk aan Zee
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Toegang: GRATIS

Auteur Dick de Vos geeft een lezing in monumentale Oude Redschuur over zijn prachtige boek Canon van de Nederlandse Natuur.
DeVogelaar is er met een stapeltje boeken voor de verkoop, die Dick zeker zal willen signeren.

wij verwelkomen je graag

Femke's Kanjerfeest

Zaterdag 16 maart

Locatie: Tripodia Katwijk aan Zee
Tijd: 12.00 - 17.00 uur
Toegang: GRATIS

Er is deze middag vanalles te doen: kraampjes met boerenproducten, kinderkleertjes, zelfgebakken koekjes, zeepjes etc), glitternagels, portrettekenen, sleutelhangers maken, DJ etc.